< Tilbage

Glædelig Jul & Godt Nytår21-12-2016 - 23:11

Et spændende år er ved at rinde ud!

Glædelig Jul & Godt Nytår

 

Endnu et spændende år er ved at gå på hæld for Stutteri Svalegård. Svalegårds Dexter og Ane Krabbe har igennem året leveret flere flotte resultater på M-niveau – hvilket også har resulteret i at Dexter har opnået status af B-hest. Ligeledes har Svalegårds Dear One regeret flere starter på Fyn og Svalegårds De Luxe har under Lars Petersen i USA haft placeringer i Prix St. George og Intermediare.

 

I år har vi også kunne hilse på nye føl på gården bl.a. første føl e. Svalegårds Hottie, som allerede slægter sin mors succes på. Idet hun (Svalegårds Hot Zalina) vandt i region 6 og dermed titlen Årets Dressurbetonede hoppeføl, region 6. Dette udløste også en billet til årets eliteskue, hvor hun desværre var præget af vækst. Derudover kom endnu 3 føl til verden, hvor bl.a. Svalegårds Florenz opnåede en flot plads i præmieringen.

 

Vores dejlige 2 års hoppe – Svalegårds Hot Diva viste sig flot til Dyrskuet Thy-Mors og fik dermed også en billet til Eliteskuet. Svalegårds Temtila sørgede for at Stutteriet fik endnu en RDH hoppe i stalden og Svalegårds Terra og Mette Svare Ehlers leverede også i år flotte resultater på dressurbanerne.

 

Årets afslutning og endnu et højdepunkt var forbesigtigelse i  Dansk Varmblod, hvor Svalegårds Gold Crelido opnåede udtagelse til Hingstekåringen i Herning 2017.

 

Stutteriet vil gerne sende en julehilsen og tak for året til kunder, medarbejdere, samarbejdspartnere samt venner og bekendte.  

 

Vi glæder os til et nyt og spændende år med mange skønne oplevelser på hestefronten.

 

Else Marie & Jens Chr.

< Tilbage