< Tilbage

Glædelig Jul & Godt Nytår23-12-2015 - 08:13

Stutteriet ser tilbage på årets oplevelser

Stutteri Svalegård kan se tilbage på et år med mange skønne oplevelser. I foråret modtog vi fem dejlige føl.  Vi fik også i foråret muligheden for at få vores stjerne Svalegårds Hottie hjem, hvor hun nu skal fungere som avlshoppe og hun venter i 2016 føl efter B. H. Zalabaster. Derudover fik vi den fantastiske mulighed for at købe halvpart i Vestergangs Delicious e. Temptation / De Noir. Hun opnåede senere den helt fantastiske titel ”Årets Hoppe 2015” i Dansk Varmblod samt Bedste Hoppe i region 6. Sædvanen tro var vi til Dyrskuet Thy-Mors med vores 2 års hoppe – Svalegårds Temtila, hvor hun blev ”Bedste 2 års hoppe” og fik en billet til Eliteskuet.  Fire hopper var afsted til stationsafprøvning / Sadelkåring og alle fire opnåede kåring i RDH.

 

Vores føl gjorde god figur ved årets Følchampionat på Katrinelund, hvor tre af dem opnåede præmiering i ærespræmie-ringen.  En uge efter gjorde Svalegårds Thessa det igen og blev præmieret til Følskuet i Ikast.

 

Vi har også haft fornøjelsen af at se vore heste indtage dressurbanerne med stor succes og hente flotte placeringer hjem.

 

Svalegård har i løbet af året solgt flere heste til såvel ind- som udland og vi glæder os til at følge dem fremover på dressurbanerne.

 

I 2016 glæder vi os til at modtage årets føl, hvor de første melder deres ankomst i marts. Der ventes på stutteriet føl efter B. H. Zalabaster, De l’Or, Freestyle, Temptation og Skovens Rafael.  

 

Vi glæder os til flere spændende oplevelser med venner og bekendte. Stor tak til vore samarbejdspartnere for godt samarbejde i 2015 vi håber det fortsætter i 2016.

 

Glædelig Jul og Godt Nytår til Jer alle

 

Else Marie & Jens Chr. Krabbe

< Tilbage