< Tilbage

Succesfuld Følchampionat for Stutteri Svalegaard19-07-2015 - 17:42

Stutteriet leverede tre præmieføl

Katrinelund afholdt igår deres altid succesfulde Følchampionat og det var igen i år med deltagelse fra Stutteri Svalegård. Vi havde taget alle fire føl med til Følchampionatet og det må siges at være en særdeles stor succes - idet tre af føllene opnåede præmiering i finalen.

 

Morgenstunden bød på dressurhoppeføl og her var Svalegårds Fiona e. Freestyle / Temptation og Svalegårds Thessa e. Temptation / De Noir i ilden. Desværre er Fiona i en vokseperiode og fremviste ikke sit optimal. Men en meget passende beskrivelse på dagen blev givet af de to dygtige dommere Jens Søgaard og Andreas Jönsson. Svalegårds Thessa e. Temptation / De Noir løb sig - trods sine kun 11 dage - lige ind i hjertet hos alle og modtog med stolthed en plads i finalen. I Finalen travede hun sig til en flot 3. plads med udtalelsen Udtryksfuld og højstillet.

 

Eftermiddagen bød på dressurhingsteføl og her havde stutteriet igen to føl i ilden. Svalegårds Design e. De l'Or / B. H. Don Schufro og Svalegårds Tempstar e. Temptation / L'Espoir. Begge velgående hingsteføl blev inviteret til at deltage i finalen. Her opnåede Tempstar en flot 4. plads og Design opnåede en 7. plads.

 

Vi er meget glade og stolte over vore fine afkom og glæder os til at følge deres udvikling.

 

Karakter:

(type, rammer, fundament, skridt, trav, galop, helhed)

 

Svalegårds Thessa - 9-8-8-7-8-9-8

Svalegårds Tempstar - 8-7-8-8-9-9-8

Svalegårds Design - 9-8-7-8-8-9-8

 

Stor tak til Katrinelund for et godt arrangement

< Tilbage